Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

NAŠA TEHNOLOGIJA

DA BI UŽIVALI ŽIVOT IZVAN VAŠE UDOBNE ZONE, PRVO MORATE ZAKORAČITI U JEDNO.

Obuća je mnogo više od dijela naše garderobe koja nam stopala čini toplima i sigurnima od neravnih terena. A udobnost je puno više od pukog osjećaja. Kada govorimo o Walkmaxx obući, to je udobnost, to je osjećaj slobode, to je kada izgledate & osjećate se najbolje moguće, to je pouzdanje u svaki korak, svaki dan, u bilo kojoj prilici.

Za takav visok nivo nosive udobnosti , okrećemo se najnovijim inovativnim tehnologijama u našoj industriji i koristimo samo najbolje materijale koji osiguravaju poboljšane performanse.

WALKMAXX ORIGINAL

Poznati zaobljeni Walkmaxx đon razvijen je u Njemačkoj kao inovativan đon koji će imitirati prirodno kretanje stopala i hodanje bosih nogu, a time ujedno poboljšati udobnost. Naša misija stvaranja ovog Walkmaxx Original modela bila je unijeti energiju u svakodnevni život ljudi i nadahnuti ih da se više kreću.

Struktura

 • VANJSKI DIO

  Đon se odlikuje protukliznim dnom, širokim prostorom na prstima i izvrsnom izdrživosti. Ove se funkcije ujedinjuju bolje držanje tijela i aktivaciju mišića, nevjerovatnu podršku i udobnost. Ovo je super poticaj da duže ostanete aktivni.

 • ULOŽAK

  Naš uložak dizajniran da bude vrlo lagan, štedi energiju i apsorbira udarce. Ove tehnološke osobine rezultiraju ravnomjernom raspodjelom tjelesne težine, pružajući vam osjećaj kao da hodate bosi.

 • GORNJI DIO

  Kada ste zadovoljni izgledom obuće, osjećate se ugodno i puni samopouzdanja noseći je. Gornji dio Walkmaxx obuće ima funkcionalnu i estetsku privlačnost. Jednostavno obuvanje i klasični savremeni dizajn dobitna su kombinacija za fizičko i emocionalno zadovoljstvo.

WALKMAXX TREND

Ravni Walkmaxx đon duša je naše linije koja je dizajnirana da se osjećate potpuno slobodno. Razvijen je kako bi vam obezbijedio cjelodnevnu udobnost, bez obzira na vaše potrebe - za stajanje cijeli dan, uživanje u šetnji, radu ili putovanju. Željeli smo da se osjećate kao da vam je čitav svijet pod nogama, u bilo kojem smjeru u kojem odlučite ići. Jer s Walkmaxx Trend obućom, kamo god krenuli, nosit ćete udobnost sa sobom.

Struktura

 • VANJSKI DIO

  Što se tiče dizajna đona, stabilnost je ključna. Možete se osloniti na našu obuću kako biste osnažili vaše pokretne performanse, uravnotežili cijelo tijelo i utjecali na vaše samopouzdanje pri svakom koraku.

 • ULOŽAK

  Vrhunski materijali uloška daju izvanredne rezultate, čineći obuću laganom, apsorbirajućom i amortizirajućom od pete do prstiju. Nošenje cipela postaje izuzetno mekano i ugađajuće iskustvo, čineći svaki korak bestežinskim, čak i u vašim najaktivnijim danima.

 • GORNJI DIO

  Savremene linije, glatka završna obrada i dodatna bočna potpora osiguravaju da vam naša obuća pristaje poput rukavice. Zaljubit ćete se u savršenu kombinaciju udobnosti i stila i podršku koju pruža naša obuća. U svemu što volite da radite.