Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

O nama

DIO VODEĆE GRUPACIJE

Walkmaxx je brend Studio Moderne, vodeće više-kanalne, multi-brand kompanije koja je razvila međunarodni biznis sa svojim predstavništvima u čak 23 zemlje centralne i istočne Europe sa skoro 370 miliona potencijalnih kupaca.

Svi naši brendovi imaju jednu glavnu misiju: Poboljšati i olakšati svakodnevni život i dobrobit naših kupaca.

Walkmaxx ne dizajnira samo obuću. Stvara želju za kretanjem, nadahnjuje osjećaje slobode i promovira bolji životni stil, pri svakom koraku.

NAŠE VRIJEDNOSTI

UDOBNOST je suština svakog para obuće koju smo dizajnirali,

POVJERENJE isporučeno kvalitetom i obećanim prednostima,

INOVACIJA koja ovisi o novim komfornim rješenjima, od đona do gornjih materijala,

IZDRŽLJIVOST jer u svoju obuću ugrađujemo održiva rješenja i materijale,

PRIRODNE kao naša planeta, usredotočeni smo na izdržljivost i pažljiv život,

POKRET jer je kretanje energija, a energija život. Sva naša obuća omogućuju jednostavnije i lakše kretanje, ulivajući korisnicima samopouzdanje pri svakom koraku.

Comfort Hub

NAŠE LINIJE

Naša obuća podijeljena je u dva segmenta. Walkmaxx Originals je Walkmaxx podlinija koja se sastoji od modela zaobljenog đona. Walkmaxx Trend je Walkmaxx podlinija koja obuhvata sve modele koji imaju ravan đon - »ravni« što znači da nije zaobljen, ali ima drugačiju konstrukciju đona koja se temelji na ravnom dnu.

WALKMAXX ORIGINAL

Walkmaxx Original karakteriše dobrobit, polagan život ispunjen dragocjenim trenucima i ljudima, te osjećaj slobode - slobode kretanja, biti svoj i svaki dan uživati u životu. Uživajte u ultimativnom stanju udobnosti.

Comfort Hub

WALKMAXX TREND

Wakmaxx Trend linija posvećena je avanturi! To je kombinacija divljine i gradskog života, mladi ste i dinamični, ali nikada ne ugrožavate udobnost dok uživate u životu punim plućima.

Comfort Hub

Naša misija

Prerastanje iz kompanije koja je proizvela jednu cipelu 2010., u brend s preko 50 modela u našem portfoliju i prisustvo na tržištu u više od 20 zemalja - dokaz je da idemo u dobrom smjeru. Krećući se u održiviju budućnost, naša misija je dizajnirati udobnu obuću koja je najbolja za vaša stopala i našu planetu.

  • Walkmaxx se ponosi sa 90% zodovoljnih korisnika.

  • Prosječni kupac Walkmaxx brenda posjeduje 3 para Walkmaxx obuće.

  • Walkmaxx vam pruža vrhunsku udobnost pri svakom koraku.