Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

NAŠA HISTORIJA

SVAKI KORAK KOJI SMO UČINILI U PROŠLOSTI DOVEO NAS JE GDJE SMO DANAS. NA SVAKOM KORAKU SE VIŠE LJUDI PRIDRUŽILO SE NAŠEM PUTU U BUDUĆNOST.

Iako je brend Walkmaxx poprilično mlad, naša misija pružanja udobnosti pri svakom koraku ostala je ista tokom godina i nastavit će se i u budućnosti.

Ono što je započelo kao kompanija sa jednom cipelom 2010. godine, danas je međunarodno poznat i uspješan brend sa preko milion zadovoljnih kupaca.

2010

 

Put od hiljadu milja započinje jednom cipelom

Lansiramo prvi model cipela - Walkmaxx Black. Ovo je prvi korak u stvaranju brenda koji će uskoro zavoljeti hiljade.

2012

 

Pokret započinje

Naš portfolio počinje se širiti kao odgovor na potrebe naših kupaca. Walkmaxx postaje prepoznata marka funkcionalne i udobne obuće širom Evrope sa 15+ modela.

2015

 

Što više, to smo sretniji

Daljim proširenjem porfolija, sada nudimo više od 50 modela.

2016

 

Kupci na prvom mjestu

Razvijamo tri linije kako bismo udovoljili specifičnim potrebama kupaca i ublažili probleme povezane sa stopalima. Razvijamo liniju Fit, Pure i Comfort.

2017

 

Slobodni duhovi

Lansiramo našu prvu kolekciju s naglaskom na vrhunsku udobnost, koja promovira slobodu kretanja i rezultira aktivnijim životnim stilom kupaca.

2019

 

Stiliziranje

Naša linija Trend sa svojim inovativnim dizajnom važan je korak za modernijim dizajnom obuće.

2020

 

Deset godina udobnosti

Obilježavamo 10. godišnjicu impresivnim brojevima - prodali smo gotovo 7 miliona pari obuće u više od 20 zemalja.

2021

 

Korak u budućnost

Pozdravljamo novu liniju obuće s novim ravnim đonom, koja se odlikuje savršenom kombinacijom krajnje udobnosti i modernog dizajna.

Walkmaxx preduzima važne korake naprijed

U Walkmaxx porfoliju predstavit ćemo našu prvu održivu kolekciju obuće - Walkmaxx Green. Minimizirajući negativni utjecaj na okoliš, osigurava da naši kupci mogu donositi odgovorne odluke i igrati svoju ulogu u stvaranju bolje budućnosti. Naš dizajn zasnovan na prozračnim i laganim cipelama koje su izuzetno prilagodljive individualnom obliku stopala i izgledaju odvažno i savremeno.

Mudra osoba jednom je rekla da bismo, da smo trebali ostati na jednom mjestu, imali korijene umjesto stopala.Mi u Walkmaxx timu dodajemo da svaka velika avantura u životu započinje jednim korakom. Pazimo da je ugodan.

  • Walkmaxx se ponosi sa 90% zodovoljnih korisnika.

  • Prosječni kupac Walkmaxx brenda posjeduje 3 para Walkmaxx obuće.

  • Walkmaxx vam pruža vrhunsku udobnost pri svakom koraku.