Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Prednosti zaobljenog đona

Walkmaxx® je svjestan koliko je važna uloga odgovarajuće obuće u našem svakodnevnom životu. Dok one prave automatski poboljšaju naše raspoloženje i povećaju naše samopouzdanje, neodgovarajuća obuća simbolizira bol, nemir i može čak dovesti naša stopala do raznih deformiteta. 

U čemu je tajna Walkmaxx obuće?

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji s ponosom Vam predstavljamo jedinstveni dizajn obuće, izrađene od najkvalitetnijih materijala. Obraćajući pažnju na svaki detalj, jako pazimo da Walkmaxx proizvodi pružaju oboje, udobnost i rješenje za vaše brojne probleme sa stopalima.

Nošenje neodgovarajuće obuće na tvrdim, ravnim površinama može stvoriti pritisak na pete i leđa što dovodi do raznih bolova. Walkmaxx obuća sa zaobljenim đonom smanjuje pritisak na stopala.

Pogledajte razliku između običnih i Walkmaxx cipela na slici s desne strane:

  • Crvena boja označava veći pritisak
  • Blava i zelena boja pokazuju tačke reduciranog pritiska na vašem tijelu

Budući da su područja stopala koja su pod najvećim pritiskom dok hodate povezana su s problemima kao što su ulceracije. Nošenjem Walkmaxx obuće reducirate taj pritisak i samim tim poboljšavate cjelokupno zdravlje stopala. Walkmaxx obuća je funkcionalna – za razliku od konvencionalne obuće, ona potiče vježbe tokom hodanja, te nudi rješenje za slabu cirkulaciju krvi.

Visoki pritisak

Standarni đon

Niski pritisak

Walkmaxx zaobljeni đon

Kako djeluje?!

Walkmaxx zaobljeni đon je revolucionaran po tome što inicira prirodno kretanje. Samim tim tjelesna težna se ravnomjerno raspoređuje na čitavo tijelo te smanjuje pritisak na zglobove, pomaže jačanje mišića, poboljšava držanje i cirkulaciju, a također, pomaže kod bolova u leđima.

Ovaj đon pomaže da se prilikom kretanja osjećate kao da bosi hodate po pijesku, oponašajući prirodnije pokrete i otežavajući stvaranje deformiteta. Zaobljeni Walkmaxx đon je napravljen tako da vam pruža, udobnost i izdržljivost, tako da vam svaki korak bude što mekši i lakši.

  • Ublažava bolove u leđima
  • Tonira mišiće
  • Minimaliziraju pritisak na koljena
  • Smanjuje osjećaj teških nogu
  • Smanjuje pojavu natečenih nogu
1 2 3 4 5