Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Politika privatnosti

Naša politika privatnosti ukratko

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrijebiti vaše lične podatke.
Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima osim ukoliko se to od nas bude zahtijevalo zakonom.
Nećemo vam nikada slati e-mailove za koje se niste samovoljno prijavili, osim u slučaju veoma važnih obavještenja o promjenama.
Pobrinućemo se da se uvijek možete brzo i jednostavno odjaviti u slučaju da više ne želite da primate e-mailove sa našeg sajta.


Naša politika privatnosti detaljnije

Politika privatnosti Studio Moderne


Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika sajtova naših proizvoda je od najvećeg značaja za našu kompniju. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa Studio Modernom usklađene sa zakonima Evropske unije (Direktiva EU 95/46/EC, 2002/58/EC and Treaty Conventions (Ugovorne konvencije) ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189), kao i zakonima koji važe u svakoj od država istočne i centralne Evrope. Ova politika privatnosti reguliše postupanje sa informacijama koje od vas prikupljamo kada posjetite ovaj web sajt.


Sakupljanje i korištenje ličnih podataka


Ličnim podacima se smatraju oni podaci koji otkrivaju vaš identitet, npr. vaše ime i prezime, adresa ili e-mail. Studio Moderna ne prikuplja lične podatke bez vaše dozvole tj. ukoliko vi niste voljni da nam ih date npr. kada poručujete proizvod ili se prijavljujete za e-novine.


Upotreba i tajnost ličnih podataka


Studio Moderna će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Studio Moderna neće prodati podatke koje posjeduje trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u Studio Moderni su obavezni da poštuju povjerljivost vaših podataka i vezani su ugovorom o povjerljivosti podataka ( Confidential disclosure agreement - CDA )


Sloboda izbora


Vi određujete koje informacije o sebi ćete nam dati. U svakom slučaju, ukoliko izaberete da nam ne dajete nikakve informacije o sebi, budite svjesni da to može značiti da će vam pristup nekim dijelovima sajta biti uskraćen. Korisnici koji odluče da se odjave od newsletter-a, to mogu učiniti tako što ćete poslati e-mail na adresu unsubcribe@studio-moderna.com Ukoliko se neka od vaših ličnih informacija promijeni (npr. poštanski broj, adresa, broj fiksnog ili mobilnog telefona) molimo vas da nastale izmjene unesete u našu stranicu.


Automatski zabilježene informacije (nisu lične informacije)


Kada pristupite web sajtu Studio Moderne, opšte informacije, koje se ne smatraju ličnim (internet browser, broj posjeta, prosječno vrijeme koje trošite na sajtu, stranice koje otvarate) se automatski bilježe (taj proces nema veze sa registracijom na sajtu). Ove informacije se upotrebljavaju kako bismo održavali sajt, poboljšavali njegov sadržaj i funkcionalnost. Vaši podaci se ne razmatraju detaljno, niti ustupaju trećim licima.


Cookies


'Cookies' su zapravo mali fajlovi koje privremeno čuva vaš hard disk, a koji omogućuju našem sajtu da prepozna vaš računar kada slijedeći put posjetite neki od Studio Moderna sajtova. Studio Moderna ove fajlove koristi isključivo za sakupljenje informacija koje se tiču posjećivanja i korištenja našeg web sajta.


Bezbijednost


Kompanija Studio Moderna preduzima sve mjere kako bi maksimalno osigurala vaše lične podatke. Ti podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmjena/falsifikovanja, manipulacije i neovlaštenog pristupa ili upotrebe.


Maloljetnici


Studio Moderna preporučuje svim roditeljima ili starateljima da djecu uče bezbijednom i odgovornom postupanju sa ličnim podacima na Internetu. Maloljetnici ne bi trebali da otkrivaju svoje lične podatke Studio Moderni bez prethodne dozvole roditelja ili staratelja. Studio Moderna svjesno nikada neće uzimati lične podatke od maloljetnika, niti ih na bilo koji drugi način koristiti, niti ih ustupiti trećim licima bez dozvole.


Linkovi drugih web sajtova


Ovaj pravilnik o privatnosti se odnosi na www.studio-moderna.com homepage, koji održava Studio Moderna, kao i na sve sajtove koji predstavljaju posebne ogranke ovog sajta na području centralne i istočne Evrope. Web stranice na našem homepage mogu sadržati linkove ka stranicama drugih provajdera, na koje se ovaj pravilnik ne odnosi. Kada napuštate web sajt Studio Moderna molimo vas da vodite računa o politici privatnosti drugih provajdera na čijim sajtovima sakupljaju podatke o ličnosti i da pročitate njihov pravilnik o ovom pitanju.

Odjavljivanje iz e-mail baze

Zbog specifičnosti poslovnih procesa i tehničkih ograničenja moguće je da ćete dobiti e-mail s marketinškim ponudama i drugim sadržajima u roku od 15 dana od datuma odjave ili promjene na ovoj stranici (u slučaju da je e-mail je već poslati ili je u procesu slanja). Unaprijed se izvinjavamo i zahvaljujemo na razumijevanju.


Pravo na informaciju


Ukoliko imate ikakvih pitanja koje se tiču politike zaštite vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa vašim privatnim podacima, molimo vas da kontaktirate našeg predstavnika za politiku privatnosti putem e-mail adrese: info@topshop.ba


Po prijemu vašeg zahteva, najbrže moguće ćemo vas obavjestiti - pismenim putem i u skladu sa važećim zakonskim regulativama - koji od vaših ličnih podataka su prikupljeni tokom vaših posjeta web sajtovima Studio Moderne.


Obavještavanje o promjenama


Svaka novonastala promjena po pitanju privatnosti će biti navedena u ovom pravilniku, na početnoj stranici i svakom drugom mjestu koje smatramo odgovarajućim.